Tel 0223-861081
NL
EN
Security Professionals in protection
HOME BEDRIJF DIENSTEN CONTACT
Diensten
Heeft u een pand of object en moet dit bewaakt of beveiligd worden? Objectbeveiliging kan onder andere ingezet worden voor het beveiligen van bedrijven en instellingen.

Bij GVN Security bieden wij diensten aan met goed opgeleide/ gescreende/ getrainde objectbeveiligers. Ze zijn gemotiveerd en oplettend. Onze beveiligers weten wat er in en rond uw pand speelt.
Steeds meer winkels worden door personeel en klanten als onveilig ervaren. Bovendien leidt criminaliteit zoals winkeldiefstal en vandalisme tot een behoorlijke inkomstenderving. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, winkeldiefstal en vandalisme.

GVN Security beschikt over ervaren winkelsurveillanten die geüniformeerd een duidelijk signaal afgeven in en om uw winkel. Zij houden ook onopvallend een oogje in het zeil en zien wat u niet ziet. Zij zijn getraind om ongewenst gedrag te voorkomen en waar nodig repressief te handelen, maar ook in het verlenen van eerste hulp bij ongelukken.

Dit alles zorgt voor een gerust gevoel voor winkelend publiek en personeel.
U wilt de bezoekers aan uw evenement of locatie gastvrij en vriendelijk ontvangen.
GVN Security biedt professioneel/chique beveiliging services aan voor evenementen.

Voor exclusieve bedrijven met oog voor kwaliteit en vakmanschap, representeren wij met plezier uw bedrijf.

De kwaliteiten van GVN Security personeel; Opgeleid/Geïnstrueerde beveiligers, Goede communicatieve vaardigheden, Structuur en veiligheid, Representatief beveiligers, Positieve energie met een warm glimlach, ervaren en vertrouwd

Wij zijn uniek
Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede/ langdurig relatie met onze klanten.
We ontwikkelen competentiegerichte trainingen voor onze medewerkers en zoeken voortdurend naar methodes en systemen om evenementen nog veiliger te laten verlopen.
Professionals in protection
Copyright © 2017 BY Nick Ouwens all rights reserved